מי רואה
רק אתם ומי ששיתפתם. הצוות של Rega לא צופה בתוכן, חוץ מבמקרה תמיכה שפתחתם, ולכל היותר ל־24 שעות.
הורדת המידע
בהגדרות סביבת העבודה בוחרים "הורדת המידע שלנו". קישור להורדה מגיע במייל.
מחיקה
בהגדרות סביבת העבודה בוחרים "מחיקת סביבת עבודה". המחיקה מתבצעת אחרי 30 ימים, ואפשר לבטל אותה עד אז.
פנים
אנחנו לא מזהים פנים ולא מזהים אנשים.